728 x 90

Автоматична трансмисия в електрически спортбайк от Kymco

Автоматична трансмисия в електрически спортбайк от Kymco

Тайванският производител на мототехника Kymco показа официално новия електрически байк SuperNEX. Дебютът на мотора се състоя на изложението за мотоциклетна техника EICMA 2018. Основно преимущество на новия супербайк от Kymco ще бъде 6-степенната автоматична трансмисия. Инженерите на повечето производители на електрически транспорт и мототехника не внедряват скоростна кутия, тъй като чрез елмотора може да се

Тайванският производител на мототехника Kymco показа официално новия електрически байк SuperNEX. Дебютът на мотора се състоя на изложението за мотоциклетна техника EICMA 2018.

Основно преимущество на новия супербайк от Kymco ще бъде 6-степенната автоматична трансмисия. Инженерите на повечето производители на електрически транспорт и мототехника не внедряват скоростна кутия, тъй като чрез елмотора може да се получи меко превключване между оборотите.

С помощта на трансмисията може да се регулира постъпването на енергия в спортния мотоциклет. Освен това, много любители на моторите обичат да контролират и превключват скоростите. От място до 100 км/ч спортният байк Kymco SuperNEX се укорява за 2,9 секунди, до 200 км/ч – за 7,5 сек., а до 250 км/ч – за 10,9 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт