728 x 90

Елмотор за култовия Урал с кош

Руският производител на култовите мотоциклети Ural в сътрудничество с фирмите California Zero Motorcycles и ICG подготви концептуален модел cT с електрическо задвижване. Прототипът е изграден върху базовия модел с кош. Доставчик на елмотора, батериите и силовата електроника се явява Zero Motorcycles, а специалистите от ICG са се заели с дизайна. Двигателят Z-Force има 45 кВт/61

Руският производител на култовите мотоциклети Ural в сътрудничество с фирмите California Zero Motorcycles и ICG подготви концептуален модел cT с електрическо задвижване. Прототипът е изграден върху базовия модел с кош.

Доставчик на елмотора, батериите и силовата електроника се явява Zero Motorcycles, а специалистите от ICG са се заели с дизайна. Двигателят Z-Force има 45 кВт/61 к.с. и въртящ момент 110 Нм, a акумулаторната батерия има мощност 19,5 кВтч.

Новият Урал с кош може да преодолее до 165 км с едно зареждане. Мотоциклетът има вградено зарядно устройство, което позволява запълване на акумулаторната батерия на 95% в течение на 13 часа. Електрическият Урал се показва този уикенд на изложението Progressive Motorcycle Show в Лонг Бийч от 16 до 18 ноември.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт