728 x 90

Moto Expo 2019: Мото Акцент привлича авантюристите

Сред изложителите на мотоциклети следващия месец по време на Moto Expo 2019 в София ще видим щандове на много вносители на екипировка и аксесоари. Сред тях е и магазин Мото Акцент, чиито стоки са предназначени предимно за авантюристи и мотоциклетисти, които обичат приключенията. Така на щанда на Мотоакцент в обновената зала Асикс Арена (бивша зала

Сред изложителите на мотоциклети следващия месец по време на Moto Expo 2019 в София ще видим щандове на много вносители на екипировка и аксесоари. Сред тях е и магазин Мото Акцент, чиито стоки са предназначени предимно за авантюристи и мотоциклетисти, които обичат приключенията.

Така на щанда на Мотоакцент в обновената зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) на изложението от 10 до 14 април, ще видим много интересна екипировка и аксесоари за тези, за които километрите и пътните условия са път към ново приключение и поредното предизвикателство. Фирма Мото Акцент ООД е създадена през 2008 година.

За повече от 10 години съществуване Мото Акцент се утвърди като представител на световно известни и качествени компании, производители на мотоциклетни облекла, каски, мотоциклетни куфари, багажници и аксесоари. Става дума за марките CLOVER , PREXPORT, ASTONE, HEPCO&BECKER, OXFORD, MOTTO WEAR, ORINA, DUO-DRIVE , WILD ASS, S-LINE и NO FEAR.
 
Едно от първите впечатления от магазина на Мото Акцент ООД е, че освен аксесоарите за мотори присъстват и продукти, които задоволяват и по-широките виждания на един моторист свързани с дълги пътувания и приключения. В магазина може да се намерят разнообразни пътнически и туристически принадлежности – от палатки и спални чували, през прибори за хранене и термоси до слънчеви душове.

Всички споменати артикули са с размери, съобразени с товарния капацитет на един мотоциклет. Феновете на дългият преход могат например да намерят революционната възглавница с въздушни камери за седалки на скандинавската фирма WILD ASS.

Мото Акцент е вносител и представител на новите за българския пазар италиански марки за мото-облекла CLOVER и PREXPORT. За любителите на мотокроса NO FEAR и пълната гама каски на френският производител ASTONE. Не са пренебрегнати и утвърдени мотоциклетни марки, като SHOEI също и прочутите очила JULBO с фотохроматични лещи и много туристически продукти от FERRINO.

Това, което отличава Мото Акцент като магазин за авантюристи, е находчивоста за подбора от предлаганите артикули. За пръв път в България се предлагат дръжки за пътника Duo-Drive, които се монтират на капачката на горивният резервоар и осигуряват стабилност на возещият се отзад.

Има специална линия якета на Clover, които са предвидени за градско каране и съчетават елегантността на класическото зимно яке с надеждността и комфорта на спортната линия. Изчистените кройки правят тези връхни дрехи подходящи и за формални поводи, които изискват носенето на костюм.

Новият туринг модел SAVANA II, както и революционният CROSSOVER-3 с възможност за вграждане на Air Back за най-висока степен на защита. Магазинът може да зарадва и феновете на кроса с различни модели ръкавици, каски, протектори и ботуши.

За дамите има специален подбор от аксесоари и облекла, някои от които практично-спортни, а други – по-елегантни и женствени. Най-малките мотористи също няма да останат разочаровани, защото в Мото Акцент се предлагат дрехи, обувки, ръкавици и протектори за деца, подходящи за крос и ATV каране. Богатият избор от предназначения, размери и материи на облеклата ще задоволят нуждите на всеки, независимо зали са фенове на кожените екипи или са делови хора, които се нуждаят от подходящо градско облекло за каране.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт