728 x 90

21 марки и 43 фирми на Мото Експо 2019 в София

Между 10 и 14 април в зала Асикс Арена (бивша Фестивална) в София ще се проведе най-внушителното мотоциклетно изложение у нас – „Мото Експо 2019”. 43 са фирмите-изложители на Moto Expo 2019, директни представители на производителите на мотоциклети, АТV, скутери, мотопеди и екипировка. От тях 11 ще представят мотоциклети. Общият брой на експонатите ще бъде

Между 10 и 14 април в зала Асикс Арена (бивша Фестивална) в София ще се проведе най-внушителното мотоциклетно изложение у нас – „Мото Експо 2019”. 43 са фирмите-изложители на Moto Expo 2019, директни представители на производителите на мотоциклети, АТV, скутери, мотопеди и екипировка. От тях 11 ще представят мотоциклети.

Общият брой на експонатите ще бъде над 150 мотоциклета, като 38 ще бъдат премиерни за България. Сред тях е и новият електрически скутер Vespa Elettrica, както и няколко модела електрически велосипеди.
 
Броят на фирмите предлагащи екипировка и оборудване – 32. Те ще бъдат разположени на 20 щанда – 13 във фоайето на първия етаж и 7 щанда във фоайето на втория етаж.
 
Посетителите ще могат да се докоснат до нови модели, които в голямата си част са премиерни за България:
Honda. Вносителите на Honda от фирма Бултрако АД ще има модели от всички класове и сегменти – от 50 до 1800 куб. см., от скутерите до феноменалния и луксозен GL1800 Gold Wing. Любителите на високите скорости и най-бързите мотоциклети ще могат да видят истинската машина на 5-кратния световен шампион в MotoGPМарк Маркес – Honda RC213V. Двете големи премиери на вносителите от Бултрако АД са обаче спортниятCBR 650R и „неокаферейсърът“ CB650R, заменили съответно CBR650F и CB650F в гамата на Honda. Тях също ще видим на щанда на марката. Дебют ще направи и най-продаваният мотоциклет в света – Super Cub C125. Други интересни модели, непоказвани на българско изложение досега, са Honda Monkey – хит сред мини байковете, както и ATV гамата на марката.

Kawasaki. Фирма Еди Моторс – представител на марката Kawasaki –ще покаже уникалния пистов мотоциклет – Ninja ZX-6R, който съчетава мощен двигател с най-съвременните технологии на марката, както и най-бързият туристически мотоциклет със суперчарджър – Ninja H2 SX. Освен Ninja на щанда на Kawasaki ще бъдат показани и изцяло обновеният байк Versys 1000 и Z400 версия 2019.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт