728 x 90

Победителят от Moto Expo 2019 избра Honda Monkey

Победителят от Moto Expo 2019 избра Honda Monkey

Пламен Колев e големият победител от играта с анкетни карти на изложението Moto Expo 2019 и той избра за награда 125-кубиковия мотоциклет Honda Monkey. Колев е проджект мениджър в IT индустрията и днес получи наградата си в обновения шоурум на Honda на столичния булевард „България”, като байкът със закачлив ретро дизайн е осигурен от Бултрако

Пламен Колев e големият победител от играта с анкетни карти на изложението Moto Expo 2019 и той избра за награда 125-кубиковия мотоциклет Honda Monkey. Колев е проджект мениджър в IT индустрията и днес получи наградата си в обновения шоурум на Honda на столичния булевард „България”, като байкът със закачлив ретро дизайн е осигурен от Бултрако АД, официален представител на автомобилите и мотоциклетите Honda за българския пазар.

Любопитна подробност е, че самият Пламен притежава Honda Hornet, а ключовете за чаровната „маймунка“ официално му връчи Светослав Китанов, бранд мениджър секция двуколесни в Бултрако АД. „Изключително успешно протече за Honda приключилото наскоро Moto Expo 2019. Марката ни се радваше на огромен интерес и реализирахме 20 продажби по време на шоуто. В процес сме на финализиране на още сделки. Реализирахме ръст от 16% спрямо първото четиримесечие на 2018-а година. Отчетохме общо 36 продажби от началото на годината и възвърнахме челните си позиции на пазара“, заяви Китанов.

Honda Monkey е мотоциклет с над половинвековна история и до ден-днешен продължава да печели сърцата на вече четири поколения ездачи. „Маймунката“ е един от най-разпознаваемите модели в световен мащаб. Пуснат е в серийно производство през 1961 г. в Япония и бързо се превръща в любимия RV (Recreational Vehicle – мотоциклет за забавление). Благодарение на изключително лесното управление (3-степенна механична скоростна кутия и центробежен съединител) бързо се налага като любим и желан първи мотоциклет в живота на милиони фенове, гарантирайки лесно придвижване, максимално забавление и много безгрижни километри.

Новото поколение на малкия чаровник продължава да бъде стилно, закачливо и компактно. Съвременният Monkey е авангарден и неговият класически дизайн е успешно комбиниран с модерни технологии: обърната вилка, два задни амортисьора. LCD, IMU базиран ABS и LED светлини.

Новият 1-цилиндров 125-кубиков двигател е с мощност от 6,9 кВт (9 к.с.) при 7000 об/мин, въртящ момент от 11 Nm при 5250 об/мин и разход на гориво 67 км/л. Готов за път тежи само 107 кг.

Препратките към оригиналната версия са перфектно синхронизирани с модерните технологии – дигиталното full-LCD табло поздравява с приветливо примигване при подаване на контакт; километражът е с два режима и дигитален индикатор за горивото, всички светлини са LED; добре познатият wave ключ, който също е украсен с класическия Old Wing мотив, е с функцията answer back и облекчава намирането на мотоциклета на претъпкания паркинг; ABS-ът е IMU (Inertial Measurement Unit).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт