728 x 90

PSA и FCA искат да „се вземат“ в брак по сметка

Точно така се е случвало преди векове. Две кралски фамилии се разбирали наследниците им да се оженят. Така се очаквало след време новото семейство да властва над по-голяма обща територия, да има два пъти по-силна армия и да удвои богатството си. И обикновено приказната част свършвала със сватбата. Историята сочи, че такива бракове по сметка

Точно така се е случвало преди векове. Две кралски фамилии се разбирали наследниците им да се оженят. Така се очаквало след време новото семейство да властва над по-голяма обща територия, да има два пъти по-силна армия и да удвои богатството си. И обикновено приказната част свършвала със сватбата. Историята сочи, че такива бракове по сметка бързо се сриват, тъй като все пак всеки дърпа постелята повече към себе си. Чак в наше време семейства, изградени върху изгода и интереси, могат да оживеят значително по-дълго, защото вече съществува нещото, наречено предбрачен договор.

Преди дни желание за съвместно бъдеще заявиха две от най-влиятелните фамилии в автомобилния бранш – Аниели и Пежо. Засега само заявяват: „Сгодихме се!“ Оттук нататък предстоят месеци в сметки, проучвания и анализи, именно за да се изготви добър предбрачен договор. След подписването му трябва да се чуе сватбеният марш, във вид на одобрение от куп комисии и агенции от двете страни на Океана и чак тогава евентуално ще дойде пищната церемония по бракосъчетаването с дълги рокли, много цветя и хвърляне на бонбонки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт