728 x 90

Ул. "Обиколна" в Дружба – нов асфалт, стари обноски

Ул. "Обиколна" в Дружба – нов асфалт, стари обноски

Продължаваме да ви осведомяваме за ремонтите по възлови улици и булеварди в София и ситуацията след приключването на реконструкциите. Относо с помощта на снимки от Facebook страницата Спаси София ви предлагаме поглед към съвсем наскоро ремонтираната улица "Обиколна" в столичния квартал Дружба 2. Историята показва, че по подобен проект се работи в последните 30 години.

Продължаваме да ви осведомяваме за ремонтите по възлови улици и булеварди в София и ситуацията след приключването на реконструкциите.

Относо с помощта на снимки от Facebook страницата Спаси София ви предлагаме поглед към съвсем наскоро ремонтираната улица "Обиколна" в столичния квартал Дружба 2.

Историята показва, че по подобен проект се работи в последните 30 години. Завършването на улицата пък дава подобрена свързаност с метростанция ИЕЦ – Цариградско шосе. Улицата е дълга над 1 км, има по една лента в посока, лента за паркинг и двупосочна велоалея.

Ето какво споделят колегите ни от Спаси София, а коментарите към снимките оставяме на вас:

"През уикенда възмутени граждани снимаха неправилно паркирани върху новата велоалея коли, въпреки ясната маркировка и поставените колчета, отделящи велоалеята от останалата част от пътното платно. Затова днес екип на Спаси София провери на място ситуацията и установи, че неправилно спрели автомобили няма.

Надяваме се това да остане така и занапред. Обръщаме се и към Столичната община и КАТ с настояване да следят за този потенциален проблем, а съгражданите ни призоваваме да спазват правилата за движение и да са толерантни към всички на пътя. Само ако правим това, можем да живеем в подреден, красив и удобен град."

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт