728 x 90

CES 2019: Топ 5 на новите автомобилни чудеса

    Най-новите модификации леки коли вече отдавна не са само транспорт за придвижване, а цял комплекс от определени технологии от областта на електрониката и изкуствения интелект. Сътрудниците на изданието CarsWeek направиха анализ на съвременния пазар на автомобили и определиха Топ 5 на най-интересните новости в бранша, които ще бъдат показани пред обществеността по време на започващото

    Най-новите модификации леки коли вече отдавна не са само транспорт за придвижване, а цял комплекс от определени технологии от областта на електрониката и изкуствения интелект. Сътрудниците на изданието CarsWeek направиха анализ на съвременния пазар на автомобили и определиха Топ 5 на най-интересните новости в бранша, които ще бъдат показани пред обществеността по време на започващото в Лас Вегас изложение за потребителска електроника CES 2019.

    На първо място е поставен немският автмобилен производител Audi, който възнамерява на предстоящото мероприятие да демонстрира интерактивен кинотеатър от нова генерация. Очаква се сътрудниците на компанията да покажат на своите почитатели съвременни мултимедийни способности, внедрени в една модификация от моделната гама на Ауди. Акцентът на разработчиците е направен върху разглеждането на поточно видео, което получава мултимедийната система от интерактивното облачно пространство.

    На втора позиция в рейтинга се оказа корпорацията Bosch, планираща да демонстрира пред световната публика няколко свои постижения – електромоторни безпилотни летателни апарати, серия електрически агрегати и иновативна програмна платформа, която ще позволи на транспортните средства в бъдеще да получат нов индикатор за контрол на вътрешното и външното пространство.

    Тройката на призьорите в рейтинга се затваря от автомобилния производител от Южна Корея Kia. Експерти от корейската компания възнамеряват да представят на света специална интелектуална система, която може да помогне на автомобила да разпознае емоциите на водача и в същото време да коригира техническите възможности на автомобила, както и музиката и вентилацията на въздуха в колата.

    Изложението за потребителска електроника в Лас Вегас няма да се размине и без готови за пазара нови коли. Така например, Mercedes-Benz е готов с второто поколение на модела CLA, чийто силует и фарове бяха разсекретени в предпремиерно видео преди няколко дни.

    Затваря рейтинга Топ 5 на най-очакваното от CES 2019 компанията Нисан. По предварителни данни японците ще покажат нова версия на електрическия автомобил Nissan Leaf с увеличен резерв преход без презареждане и нова автомобилна система I2V (Invisible-to-Visible), която ще обединява реалния и виртуалния свят и ще позволява на шофьора "да вижда и невидимото".

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт