728 x 90

GEFCO Франция със специална услуга износ на вино за Китай

В края на 2012 г. GEFCO Франция стартира услуга, посветена на износа на вино. Услугата „от врата до врата” включва транспорт от френски винопроизводител до подходяща платформа на GEFCO (в Сюрвийе и Тулуза за морските товари и в Роаси – за въздушните), морски или въздушен превоз от Франция до Китай, както и съхранение в антрепозитни

В края на 2012 г. GEFCO Франция стартира услуга, посветена на износа на вино. Услугата „от врата до врата” включва транспорт от френски винопроизводител до подходяща платформа на GEFCO (в Сюрвийе и Тулуза за морските товари и в Роаси – за въздушните), морски или въздушен превоз от Франция до Китай, както и съхранение в антрепозитни складове, митническо освобождаване на вноса и доставка до крайния получател. Взето е под внимание, че виното е специфичен продукт и затова се транспортира при контролирана температура и се използват подходящи решения за опаковане и товарене.
Разработената услуга, резултат от съвместна инициатива на GEFCO Франция и GEFCO Китай, ще позволи на винопроизводителите да ускорят развитието си в международен аспект. Китайските вносители ще имат възможност да обединяват поръчките си от различни изби из цяла Франция и то благодарение на платформите на GEFCO, на които отделните пратки ще се групират преди да се изнасят за Китай. GEFCO получи възможност да представи новата си за азиатския пазар услуга по време на Панаира за вино и алкохол, проведен в Хонг Конг през ноември 2012 г. Според Грей Жанг, Мениджър Развитие на китайския пазар в GEFCO Франция, „има много възможности за развитие: с годишен внос над 400 милиона хектолитра, от които 49% са френски вина, Китай е на път да се превърне в шестия най-голям вносител за 2014 г.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт