728 x 90

GEFCO Бенелюкс логистичен партньор на Je roule malin

GEFCO Бенелюкс обедини усилия с белгийската компания Je roule malin, за да предложи нова концепция за отдаване коли под наем на граждани за повече от 24 месеца. Je roule malin се опитва да предложи иновативна нискотарифна услуга като дава възможност на компаниите да „заплащат” част от месечните си такси за наем като използват автомобилите като

GEFCO Бенелюкс обедини усилия с белгийската компания Je roule malin, за да предложи нова концепция за отдаване коли под наем на граждани за повече от 24 месеца. Je roule malin се опитва да предложи иновативна нискотарифна услуга като дава възможност на компаниите да „заплащат” част от месечните си такси за наем като използват автомобилите като рекламна площ. Сътрудничеството започна на 27 март 2013 г., когато GEFCO Бенелюкс се погрижи за доставката на 33 коли Citroën DS3. Освен, че извърши необходимите услуги по доставката ( регистрация, проверки на качеството и др.), GEFCO Бенелюкс помогна в инсталирането на оборудване за сигурност, чрез което се контролира начина на шофиране и се намалява вероятността от инциденти.
Фабрис Барте, Мениджър Автомобил за Бенелюкс, споделя следното за сътрудничеството: „Базата в Гисленгхен и опитът на екипите в GEFCO ни позволяват да осигуряваме на мениджърите на автопаркове решения с незабавно приложение. Независимо дали говорим за приспособяване на товарни автомобили или за организиране на доставка на комплексно оборудвани коли, GEFCO Бенелюкс има експертния опит и е в състояние да изпълни проект от всякакъв мащаб, за да удовлетвори нашия пазар.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт