728 x 90

GEFCO България отчете 13% ръст на оборота

    С 13% – до 22,7 милиона евро, се е увеличил оборота на ЖЕФКО България, което нарежда компанията на пето място сред логистичните компании у нас. Това обяви на среща с медиите Жером Шевроле, регионален директор на GEFCO за Балканите и генерален мениджър на компанията за България и Румъния. GEFCO България работи от 7 години у

    С 13% – до 22,7 милиона евро, се е увеличил оборота на ЖЕФКО България, което нарежда компанията на пето място сред логистичните компании у нас. Това обяви на среща с медиите Жером Шевроле, регионален директор на GEFCO за Балканите и генерален мениджър на компанията за България и Румъния.

    GEFCO България работи от 7 години у нас и вече има над 640 клиенти, като 44 процента от бизнеса й е в областта на автомобилната логистика, а 30 процента от дейността й е свързана с автомобилния транспорт, който по оценките на компанията, се развива най-бързо у нас.


    „Нашата цел е да продължим да бъдем надежден партньор за българския и международния бизнес – заяви Шевроле на пресконференцията. – Стремим се да отговаряме на нуждите и изискванията на нашите партньори, а нашето ноу-хау и иновативен подход са гаранция за това, че нивото на услугите ни ще надхвърли очакванията им.”


    Крум Дончев, мениджър „Продажби и маркетинг” на Gefco България обясни, че компанията осигурява фиксирани доставки в ясен времеви прозорец, при редовна честота на седмична, което позволява на клиентите да прехвърлят с предвидимо темпо стоките си между две държави или между свои производствени мощности.

    Дончев потвърди, че 61% от клиентите на Gefco България са автомобилни компании, като допълни, че от началото на годината клиентите са се увеличили до над 670.

    Снимки: Йордан Луканов

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт