728 x 90

Мониторинг с гласово активиране от GEFCO

    ЖЕФКО – глобален лидер в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, представи свой уникален инструмент с гласово активиране за проследяване на пратки на клиенти посредством технологията Smart Speaker и логистичния софтуер Cargowise. Новото решение, което допълва предлаганата до сега от GEFCO услуга за проследяване, е разработено от спедиторската дивизия на ЖЕФКО за клиенти,

    ЖЕФКО – глобален лидер в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, представи свой уникален инструмент с гласово активиране за проследяване на пратки на клиенти посредством технологията Smart Speaker и логистичния софтуер Cargowise. Новото решение, което допълва предлаганата до сега от GEFCO услуга за проследяване, е разработено от спедиторската дивизия на ЖЕФКО за клиенти, изискващи следващо поколение мониторинг в реално време на пратки с висок приоритет, където скоростта и ефективността са от най-голямо значение.

    Инструментът, наречен TRACY, използва логистичния софтуер на Wisetech Global Cargowise чрез "умение" на интелигентния високоговорител. Това позволява на клиентите да получат основна информация за доставката, включително произхода, дестинацията, номера на полета/кораба и очакваното/действителното пристигане чрез проста гласова команда.

    TRACY има за цел да допълни традиционните предложения за проследяване на GEFCO, като GEFC@nnect, който осигурява на клиентите висока проследимост чрез онлайн портал. Устройството е разработено да подпомогне бизнеса, който изисква водеща за пазара скорост и сигурност за доставки с времева критичност.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт