728 x 90

GEFCO и Opel отново заедно за 4PL логистика

    Opel / Vauxhall поднови договора с GEFCO за управление на веригата за доставки за следващ четиригодишен период от Нова година. Това съглашение обхваща цялата входяща и изходяща логистика за Opel / Vauxhall в Европа и Турция – GEFCO ще дистрибутира части до монтажните заводи от доставчици по целия свят, а логистичната група ще доставя също

    Opel / Vauxhall поднови договора с GEFCO за управление на веригата за доставки за следващ четиригодишен период от Нова година. Това съглашение обхваща цялата входяща и изходяща логистика за Opel / Vauxhall в Европа и Турция – GEFCO ще дистрибутира части до монтажните заводи от доставчици по целия свят, а логистичната група ще доставя също превозни средства до дилъри и вносители.

    "Щастливи сме, че Opel / Vauxhall продължава да разпознава GEFCO като силен партньор. 4PL решенията на GEFCO предлагат уникална експертиза в автомобилната логистика за компанията. Чрез управлението всички логистични потоци на Opel / Vauxhall в Европа и Турция, ние даваме възможност на клиента ни да оптимизира веригата си за доставки и да се съсредоточи върху основния си бизнес", обясни Антоан Редиер, изпълнителен вицепрезидент „4PL решения“ в GEFCO.

    Реми Жирардон, управляващ директор „Ппоизводство и верига за доставки“ на Opel Automobile GmbH, коментира: "Очакваме с нетърпение да продължим успешното си партньорство с GEFCO. От решаващо значение е да имаме гъвкави, иновативни и икономически ефективни логистични процеси, които са напълно интегрирани в нашите промишлени операции. Радваме се да разчитаме на изключителни партньори като GEFCO."

    Екипите на GEFCO на място могат да използват опита си, за да оптимизират веригата за доставки на Opel / Vauxhall и да спомогнат за намаляване на разходите. За да постигне тази цел, GEFCO ще се възползва от своя опит, креативност и способност ефективно да използва всеки наличен ресурс. Групата успешно се изправи пред това предизвикателство и възнамерява да засили допълнително сътрудничеството си с Opel / Vauxhall през следващите години.

    Междувременно GEFCO обяви силни финансови резултати за първата половина на 2018 г. с ръст на приходите от 6,2% до 2402 млн евро. Ръстът се дължи на двуцифрено увеличение във Value Key Accounts (международно интегрирано логистично клиентско портфолио) и е резултат от непрекъснатото усилие да се използва опита на GEFCO в сложни логистични решения, за да се спечели доверието на нови клиенти и да се разшири бизнеса с настоящи такива чрез кръстосани продажби или увеличени продажби на предлаганите услуги.

    "Нашият опит в интегрираната логистика ни позволява да разработваме решения в съответствие с нарастващите логистични изисквания на нашите клиенти", заяви Еманюел Арно, изпълнителен Вицепрезидент Маркетинг и Продажби на GEFCO: "През първата половина на 2018 г. продължихме да разнообразяваме клиентската ни база и географски области, като постигахме значително увеличение на продажбите в Централна Европа и Близкия изток. Компанията е поела в правилната посока, а очакванията ни са да разширим портфолиото си в Северна Африка до края на годината".

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт