728 x 90

В Китай се появиха наклонени паркоместа (видео)

    Закрит паркинг в китайския град Джунцин експериментира с организацията на работното пространство и постигна впечатляващ резултат, в резултат на който успя помести 40 автомобила в 24 паркоместа – или 67% ръст. Идеята е гениално проста – колите се повдигат под ъгъл и така може да се ползва по-късо паркомясто. Помещението не подлежи на препланиране, но

    Закрит паркинг в китайския град Джунцин експериментира с организацията на работното пространство и постигна впечатляващ резултат, в резултат на който успя помести 40 автомобила в 24 паркоместа – или 67% ръст. Идеята е гениално проста – колите се повдигат под ъгъл и така може да се ползва по-късо паркомясто.

    Помещението не подлежи на препланиране, но монтажните работи са ограничени от големината на специалните платформи. При влизане в паркинг клиентът получава билет за една от платформите.

    Той е длъжен да паркира колата си върху нея и след това всичко става автоматизирано. Платформата повдига предницата на автомобила на ъгъл между 23 и 30 градуса в зависимост от возилото и се подпъхва под друга в редицата с паркоместа.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт