728 x 90

GEFCO развива успешно автомобилната ЖП логистика у нас

    От началото на тази година GEFCO България развива железопътната си дейност в страната, а българските производители и вносители получават достъп до глобалното покритие на мултимодалните решения на GEFCO. Въз основа на уникалния си опит в интегрираните решения за веригите за доставки GEFCO успешно развива и предлага на партньорите си широк спектър от логистични услуги, по-специално

    От началото на тази година GEFCO България развива железопътната си дейност в страната, а българските производители и вносители получават достъп до глобалното покритие на мултимодалните решения на GEFCO. Въз основа на уникалния си опит в интегрираните решения за веригите за доставки GEFCO успешно развива и предлага на партньорите си широк спектър от логистични услуги, по-специално мултимодални решения, включващи сухопътен, въздушен, морски и железопътен транспорт.

    Благодарение на солидния си опит в железопътната индустрия, GEFCO е европейски лидер в автомобилната железопътна логистика с 4100 собствени вагона. През 2012 г. 75% от капитала на компанията е придобит от РЖД (Руски държавни железници), един от най-големите железопътни оператори в света, чрез който GEFCO получава достъп до 85 000 км железопътни линии, както и дългосрочна стратегическа подкрепа.

    През годините GEFCO полага усилия да популяризира използването на железопътни решения на пазара. Добре изчисленото приложение на този тип транспорт може да предостави редица ползи за бизнеса на клиентите.

    Част от тях са по-голяма сигурност и безопасност на превозите, тъй като в сравнение с останалите видове транспорт, жепезопътният е най-слабо засегнат от климатичните условията или непредвидими поражения. Също така, когато се използва за превоз на дълги разстояния, той е по-рентабилен, а много често и най-бързото решение.

    От началото на 2019 г. дъщерното дружество на GEFCO България направи няколко важни стъпки в укрепването на своите железопътни решения – стратегия за развитие, която е изцяло в съответствие с визията на Групата GEFCO. Първата от тези стъпки е подписването на споразумение за сътрудничество с БДЖ. Това означава, че дъщерното дружество ще може да предложи по-добри условия на своите клиенти, както и повече контрол върху транспорта и възможност за предлагане на по-голяма гъвкавост на решенията, включващи железопътен транспорт.
     
    Групата GEFCO посреща настъпващите промени и предизвикателства, като постоянно инвестира в развитието на своя експертен потенциал. Компанията предлага широка гама от нови интермодални решения и широка логистична мрежа, включваща 57 железопътни терминала по целия свят. Ключови фактори за представянето на компанията са съвременното оборудване и инфраструктура, както и акцентът върху времето за доставяне и проследяването на пратките.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт