728 x 90

Дискордиа в БГ топ 20 по ръст на персонала

    Дискордиа – една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, отново получи престижното отличие от ICAP. Компанията е на 19-а позиция от първите 100 в категорията „Водещи работодатели в България по ръст на персонала“, според данните от последното издание на списанието „Водещи работодатели в България“ на ICAP България. Тя е първата фирма в категорията

    Дискордиа – една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, отново получи престижното отличие от ICAP. Компанията е на 19-а позиция от първите 100 в категорията „Водещи работодатели в България по ръст на персонала“, според данните от последното издание на списанието „Водещи работодатели в България“ на ICAP България. Тя е първата фирма в категорията от сектор транспорт и логистика.

    Отличните резултати на компанията се дължат на забележителния й растеж през последните години. Показателно е, че увеличението на персонала за първите 20 топ работодатели в сектор транспорт и логистика е общо 478 служители, а само в Дискордиа са назначени 230 от тях – или 48% от общия растеж.

    „Изключително горди сме, че за пореден път успяхме да се наложим като водещ работодател. Конкурентоспособността на компанията ни в привличането на нови служители винаги е стояла в основата на цялостния ни растеж. През годините неведнъж сме въвеждали различни бизнес практики в областта на развитието на човешките ресурси и корпоративната социална отговорност, за да можем да привличаме служителите с най-висок потенциал и мотивация на пазара на труда. Последващото развитие на този потенциал заема основна роля в стратегията на компанията ни“ – споделя Христо Христов, Изпълнителен директор на Дискордиа.

    Компанията за втора поредна година заема челното място в специализираното издание на ICAP като продължава да увеличава темповете си на растеж и от началото на годината досега е назначила още 178 нови служители. Така Дискордиа отново затвърждава позицията си на най-бързо развиващата се компания в сектора на транспортните услуги.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт