728 x 90

Дискордиа с престижната награда „True Leaders“ за втора поредна година

    Дискордиа, един от лидерите в транспортно-логистичните услуги в България и Европа, за втора поредна година е „True Leader“. Наградата отличава водещите компании в България, които имат значими бизнес постижения. Дискордиа е единственият представител на транспортния бранш с отличие от конкурса. Инициативата се организира от ICAP България, част от ICAP Group. Дискордиа заслужи наградата „True Leader“

    Дискордиа, един от лидерите в транспортно-логистичните услуги в България и Европа, за втора поредна година е „True Leader“. Наградата отличава водещите компании в България, които имат значими бизнес постижения. Дискордиа е единственият представител на транспортния бранш с отличие от конкурса.

    Инициативата се организира от ICAP България, част от ICAP Group. Дискордиа заслужи наградата „True Leader“ благодарение на отличните си резултати в няколко основни направления, които се разглеждат при определянето на победителите в конкурса – висока доходност, увеличение на екипа, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.

    Отличието от името на Дискордиа получи Димитър Секулов, директор „Собствен транспорт“, по време на стилна церемония, на която присъстваха повече от 200 мениджъри на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

    „Тази награда е поредното признание за нашата компания. В същото време е и огромна мотивация да продължаваме да се развиваме и да внедряваме иновативни решения и процеси в транспортния сектор. Зад това отличие стои усърдната работа на целия ни екип. Плановете ни са и занапред да инвестираме в най-новите технологии и да поставяме най-високите стандарти в бизнеса“, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.

    Последната година бе изключително успешна за Дискордиа. Компанията отбеляза впечатляващ ръст и запази лидерската си позиция в сектора. Дискордиа успя да разрасне екипа си до значимите 1120 служители и да обнови и разшири офисите си както в България, така и в Украйна и Румъния. Компанията увеличи собствения си автомобилен флот със 160 автомобила, като планира да добави още 240 през следващата година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт