728 x 90

След ново нагло нарушение: Протестиращи поискаха книжката на Тити Папазов да бъде отнета

    Граждани излязоха пред столичната Пътна полиция, за да поискат да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния треньор и ръководител на футболния „Левски” Константин Папазов. Причина за искането стана поредното му пътно нарушение, видеодокументирано от друг водач на пътя, предаде репортер на БГНЕС. Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин каза, че е решил да организира събитието, след

    Граждани излязоха пред столичната Пътна полиция, за да поискат да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния треньор и ръководител на футболния „Левски” Константин Папазов. Причина за искането стана поредното му пътно нарушение, видеодокументирано от друг водач на пътя, предаде репортер на БГНЕС.

    Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин каза, че е решил да организира събитието, след като за пореден път Папазов е направил неразрешен ляв завой и е преминал на червено, както и преди два месеца. Младият мъж изрази и съмнение по отношение на твърдението, че ръководителят на „Левски“ не е бил зад волана, тъй като нарушението е характерно за него и му се струва странно и друг да подхожда по същия начин на пътя като Папазов. Дудин не смята за редно и да се предприемат действия само по видео, предоставено от друг водач.

    „За мен беше много странно да науча, че позицията на „Пътната полиция“ се базира само и единствено на това и няма никаква друга оценка, не е бил проследен този автомобил. Съответно е подписана декларация от Папазов и друго лице, което в никоя медия не е посочено. Случаят е приключен с глоба от 100 лева и отнемане на 8 контролни точки. Наказанието за такъв вид нарушение, такова завиване на червено е подигравателно“, заяви той.

    Поредно пътно нарушение на Тити Папазов?

    ❗Колата на Тити Папазов

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт