728 x 90

Черпим немски опит от TUV-SUD за прегледите

    Българската правителствена делегация, водена от премиера Бойко Борисов, която се намира на посещение в Герания се срещна с ръководството на Източния комитет на германската икономика. По време на дискусията Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски информира ръководството на комитета за започналите разговори с компанията TUV-SUD в областта на техническите прегледи на моторни-превозни

    Българската правителствена делегация, водена от премиера Бойко Борисов, която се намира на посещение в Герания се срещна с ръководството на Източния комитет на германската икономика. По време на дискусията Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски информира ръководството на комитета за започналите разговори с компанията TUV-SUD в областта на техническите прегледи на моторни-превозни средства. Представителят на фирмата г-н Кершер благодари на министър Московски за конструктивните разговори, които са водени и изрази надежда, че те ще продължат.
    Министър Московски посочи още, че в сектор "Транспорт" България работи традиционно добре с немски компании. Пример за това са и серията разговори с пристанище Хамбург, които са проявили интерес към бъдещи концесии. В момента тече анализ за концесиите, който трябва да приключи в следващите 2 месеца. „Водят се разговори с летище Мюнхен за концесии на български аерогари“, каза още Ивайло Московски.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт