728 x 90

Euro NCAP: Infiniti Q30 най-добър малък семеен автомобил за 2015 г.

    Infiniti Q30 бе определен за най-добър семеен автомобил през миналата година от Euro NCAP – независимата европейска организация за безопасност на автомобилите. Анонсирането на отличието за най-добър „малък семеен автомобил“ с най-добри характеристики на пазара съвпадна с пристигането на новия модел в автосалоните в цяла Европа, включително България. Оборудван с богато разнообразие от последните постижения

    Infiniti Q30 бе определен за най-добър семеен автомобил през миналата година от Euro NCAP – независимата европейска организация за безопасност на автомобилите. Анонсирането на отличието за най-добър „малък семеен автомобил“ с най-добри характеристики на пазара съвпадна с пристигането на новия модел в автосалоните в цяла Европа, включително България.

    Оборудван с богато разнообразие от последните постижения в областта на автомобилната безопасност, Инфинити Q30 демонстрира изключителни резултати във всички тествани категории, като изпитване на удар и защита на децата и пешеходците и далеч надмина всички свои конкуренти в сегмента, които бяха тествани. Това достижение е логично продължение на присъдения на Infiniti Q30 максимален брой от пет звезди при последните тестове за безопасност на Euro NCAP, проведени в края на 2015 година.

    „За нас е истинска чест да бъдем удостоени с втора по ред награда от Euro NCAP за нашия най-нов автомобил Q30“, заяви Франсоа Гупил де Буйе, вицепрезидент на Infiniti за Европа, Близкия изток и Африка: „Това е неоспоримо доказателство за множеството великолепни характеристики на нашия пръв компакт премиум автомобил и резултат от постоянните ни усилия за разработване на иновативни технологии за безопасност за всички наши модели. Нашата цел е да гарантираме неизменно на нашите клиенти уникално преживяване зад волана, съчетано с максимална безопасност за всички пътници“.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт