728 x 90

Пет модела с 0 звезди от краш тест на GlobalNCAP

    GlobalNCAP продължава да изпитва малки автомобили, произведени в Индия и предвидени за местния пазар. В последната партида тестове се включиха Renault Kwid, Maruti Suzuki Celerio, Maruti Suzuki Eeco, Mahindra Scorpio и Hyundai Eon, като всички те регистрираха резултат от нула (0) звезди. В изпитанието са взели участие три версии на Kwid, като една от тях е

    GlobalNCAP продължава да изпитва малки автомобили, произведени в Индия и предвидени за местния пазар. В последната партида тестове се включиха Renault Kwid, Maruti Suzuki Celerio, Maruti Suzuki Eeco, Mahindra Scorpio и Hyundai Eon, като всички те регистрираха резултат от нула (0) звезди.

    В изпитанието са взели участие три версии на Kwid, като една от тях е оборудвана с предни въздушни възглавници. Дори и тя, обаче, записва две звезди за сигурност на возещите се деца и нула при шофьорската. Със същия резултат могат да се "похвалят" всички останали участници, с изклчючение на Celerio, който се представя още по-слабо – само една звезда за защита на водача.

    В момента Renault работи по оптимизирана от страна на безопастността версия на Kwid, която предстои да бъде тествана в най-скоро време от GlobalNCAP.

    Пълна информация за теста можете да откриете на официалния сайт на GlobalNCAP.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт