728 x 90

Chevrolet срещу Ford в провокативна рекламна кампания на пикапи (много видео)

    Chevrolet ескалира битката срещу Ford с атрактивна провокативна кампания за популярните пикапи на двете американски компании. С клиповете и тестовите изпитания от Chevy изправят здравината на "легена" на Silverado, който е изработен от стомана, срещу "кофата" на F-150, произведен от ламарина. В демонстрационни и лабораторни изпитания обикновеи хора и специалисти подлагат на сравнителен тест товарното

    Chevrolet ескалира битката срещу Ford с атрактивна провокативна кампания за популярните пикапи на двете американски компании. С клиповете и тестовите изпитания от Chevy изправят здравината на "легена" на Silverado, който е изработен от стомана, срещу "кофата" на F-150, произведен от ламарина.

    В демонстрационни и лабораторни изпитания обикновеи хора и специалисти подлагат на сравнителен тест товарното пространство на двата пикапа – Chevrolet Silverado и Ford F-150: товарене на павета с кран и изпускане на метални сандъчета с инструменти в каросерията. В резултат на специалния експеримент се виждат пробойни във форда и само леки охлузвания в шевролета.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт