728 x 90

Пет звезди за Alfa Romeo Giulia от Euro NCAP

Alfa Romeo Giulia показа отличен резултат по време на последните тестове от Euro NCAP, в които бяха изпробвани още актуалните SEAT Ateca и Volkswagen Tiguan. Италианската машина регистрира най-високият възможен резултат от пет звезди. Седанът може да се похвали с 98-процентова защита на пътниците на предните седалки, както и 81% защита за деца. Стандартно оборудван

Alfa Romeo Giulia показа отличен резултат по време на последните тестове от Euro NCAP, в които бяха изпробвани още актуалните SEAT Ateca и Volkswagen Tiguan.

Италианската машина регистрира най-високият възможен резултат от пет звезди. Седанът може да се похвали с 98-процентова защита на пътниците на предните седалки, както и 81% защита за деца.

Стандартно оборудван модел показва 69% по скалата на тестовете при защита на пешеходци и 60% оценка за допълнителни защитни и асистиращи системи.

Съвсем скоро се очаква Euro NCAP да въведе и измерване по отношение на сигурността на пътниците на втория ред седалки – фактор, който е често пренебрегван от производителите дори и днес.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт