728 x 90

Зов за безопасност от Загорка: Пийте безалкохолна бира, ако ще шофирате

За пивоварна „Загорка“ безопасността е на първо място. Затова, водещият пивовар в страната, реализира инициатива насочена към безопасното транспортиране след употреба на алкохол. Компанията подари през месец октомври в определени заведения, възможност на всички дошли със собствен автомобил и консумирали напитки от портфолиото на ЗАГОРКА, да използват услуги на професионални шофьори, които да ги закарат

За пивоварна „Загорка“ безопасността е на първо място. Затова, водещият пивовар в страната, реализира инициатива насочена към безопасното транспортиране след употреба на алкохол. Компанията подари през месец октомври в определени заведения, възможност на всички дошли със собствен автомобил и консумирали напитки от портфолиото на ЗАГОРКА, да използват услуги на професионални шофьори, които да ги закарат безплатно и безопасно до дома им на територията на София.

Кампанията обхвана някои от най-популярните заведения в столицата и всеки посетител, дошъл със собствен автомобил в заведенията, ангажирани с инициативата за отговорна консумация, получи талон за безплатно използване на услуга за извозване до дома при поръчка на бира и по този начин направи вечерта си по-спокойна и безопасна. Клиентите оцениха предоставената им възможност и се възползваха от услугите на шофьорите от компания, която предоставя такъв тип услуга.

„С тази активация, целта на ЗАГОРКА е отново да привлече внимание към отговорното поведение, когато сядаме зад волана. От нас зависи да не консумираме алкохол, когато ни предстои да шофираме, като нашето решение е когато консуматорите ни искат да се насладят на любимото пиво, да изберат такова с 0.0% съдържание на алкохол или да се възползват от услугите на компаниите, които ще осигурят безопасното им транспортиране до дома. Вярваме, че поставянето на безопасността на първо място и поведението на пътя е лична отговорност с обществена значимост“, споделя  Никос Зоис, изпълнителен директор на „Загорка“ АД.

Отговорната консумация е приоритет в социалната корпоративна политика на водещия в страната пивовар „Загорка“, наред с други ключови области на устойчивото развитие като: опазване на водните ресурси, намаляване на въглеродните емисии, устойчиви ресурси, здраве и безопасност, и подкрепа на местната общност.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт