728 x 90

Вижте каква е разликата между Ford Fiestа на 20 г. и нов (видео)

    Гледайте какво ще стане, когато катастрофирате с Ford Fiesta, произведен преди 20 г. и последния модел от тази година. Видеото на Global NCAP е абсолютно доказателство за огромното подобрение в защитата на хората при катастрофа. Тези фиести са разбити една срещу друга друга при 64 км/ч и резултатите са забележително различни. Тялото на каросерията на

    Гледайте какво ще стане, когато катастрофирате с Ford Fiesta, произведен преди 20 г. и последния модел от тази година. Видеото на Global NCAP е абсолютно доказателство за огромното подобрение в защитата на хората при катастрофа. Тези фиести са разбити една срещу друга друга при 64 км/ч и резултатите са забележително различни. Тялото на каросерията на Фиеста от 1998 г. е смачкано като консервена кутия, а рискът от смъртоносни и сериозни наранявания на шофьора и пътниците е изключително висок.

    За сметка на това купето на новия Ford Fiesta е непокътнато. Всички въздушни възглавници са разгърнати, има само пукнатина в предното стъкло. Това е катастрофа, в която може да оцелеете напълно, казват специалистите. Всичко това е резултат от усъвършенствани стандарти за изпитване при катастрофи, които влязоха в сила през 1998 г. в ЕС.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт