728 x 90

Брониран Jeep Grand Cherokee за полицията в Италия

Полицията в Италия получи 19 бронирани всъдехода Jeep Grand Cherokee. Първите машини вече се използват от антитерористичното подразделение в столицата Рим. Джипките са получили бронирани стъкла, тяло и гуми. Освен това автомобилите имат впечатляваща тонировка, подсилено окачване и специални сигнали. В кабината на якия SUV е поставен 7-инчов таблет, която работи на Android. С помощта

Полицията в Италия получи 19 бронирани всъдехода Jeep Grand Cherokee. Първите машини вече се използват от антитерористичното подразделение в столицата Рим.

Джипките са получили бронирани стъкла, тяло и гуми. Освен това автомобилите имат впечатляваща тонировка, подсилено окачване и специални сигнали.

В кабината на якия SUV е поставен 7-инчов таблет, която работи на Android. С помощта на специална система устройството може да комуникира с полицейските бази данни.

Jeep Grand Cherokee е оборудван с 3.0-литров V6 Multijet дизелов двигател. Мощността на агрегата е 190 к.с., а въртящят момент – 440 Нм. Моторът работи заедно с осемстепенна автоматична трансмисия и система за задвижване на всички колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт