728 x 90

Забранените за каране автомобили в САЩ

    На територията на САЩ се експлоатира огромно количество разнообразна автомобилна техника, но все пак съществува списък от возила, които не може да се карат в страната. Популярният японски пикап Toyota Hilux. Към момента този автомобил е забранен в САЩ. Проблемът е в турбодизела, който оказва вредно въздействие върху околната среда. Volkswagen Amarok е още един

    На територията на САЩ се експлоатира огромно количество разнообразна автомобилна техника, но все пак съществува списък от возила, които не може да се карат в страната.

    Популярният японски пикап Toyota Hilux. Към момента този автомобил е забранен в САЩ. Проблемът е в турбодизела, който оказва вредно въздействие върху околната среда.

    Volkswagen Amarok е още един пикап, оказал се в черния списък. Според американците, представителят на немската автомобилна промишленост бил много опасен за пешеходците.

    Има още един японски автомобил в забранения списък – Toyota Supra. В САЩ от нея не може да се движи четвъртото поколение, което не е преминало сертификацията.

    Alfa Romeo 80 Spider Roadster – версия 2010 година. Първоначално автомобилът е създаван за европейския пазар и не са били отчетени изискванията по сертификация в САЩ.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт