728 x 90

От КАТ опровергаха – няма нови глоби за 2020!

    Вчера ви съобщихме за уж планираните нови и по-високи глоби за нарушения на правилника за движение по пътищата, предвидени от КАТ за 2020 година. Промените бяха са в посока по-високи санкции за основните нарушения, които водят до катастрофи по пътя, включително превишена скорост, неправилно изпреварване и други. Оказва се, че нови глоби няма да има,

    Вчера ви съобщихме за уж планираните нови и по-високи глоби за нарушения на правилника за движение по пътищата, предвидени от КАТ за 2020 година.

    Промените бяха са в посока по-високи санкции за основните нарушения, които водят до катастрофи по пътя, включително превишена скорост, неправилно изпреварване и други.

    Оказва се, че нови глоби няма да има, поне на този етап. Съобщеното вдигане на тарифите от днес, 21 януари, няма да се случи, като за това официално потвърдиха от КАТ.

    Пред колегите ни от DizzyRiders от пресцентъра на пътната служба са заявили, че нови глоби няма. Не можем да кажем дали това касае само настоящия случай или изобщо цялата календарна 2020 година.

    "Няма въведени нови глоби за нарушения на правилника за движение по пътищата," коментират от КАТ.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт