728 x 90

Запълниха любимата дупка на феновете на световното в Русия

Любимата улична дупка на футболните фенове се намира в Русия и се превърна в туристическа атракция от началото на световното, тъй като в нея се снимаха стотици фенове. Естествено, става въпрос за ямата в Нижний Новгород, където запалянковци на Хърватия и Аржентина си направиха известните селфита, докарали срам и критики на местната управа. Все пак,

Любимата улична дупка на футболните фенове се намира в Русия и се превърна в туристическа атракция от началото на световното, тъй като в нея се снимаха стотици фенове. Естествено, става въпрос за ямата в Нижний Новгород, където запалянковци на Хърватия и Аржентина си направиха известните селфита, докарали срам и критики на местната управа.

Все пак, рядко се вижда улична дупка в рамките на голям град, в която спокойно се събират двама-трима души. Извън Русия, де.

Дупката на улица „Варварская” в Нижний Новгород стана световно известна на 21 юни, малко преди мача Аржентина – Хърватия, а реакцията на местните власти се оказа бърза – още на следващия ден дупката беше запълнена и асфалтирана.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт