728 x 90

4 нощи монтират пешеходен надлез "Атия" край морето

Напредва строителството на пешеходният надлез на път II-99 Бургас – Созопол, при с. Атия. Готови са устоите върху, който ще се монтира стоманената конструкция на съоръжението. За монтирането й от 23 юли до 26 юли – от 20 ч. до 6 ч. сутринта, ще се спира движението на всички моторни превозни средства по път II-99

Напредва строителството на пешеходният надлез на път II-99 Бургас – Созопол, при с. Атия. Готови са устоите върху, който ще се монтира стоманената конструкция на съоръжението.

За монтирането й от 23 юли до 26 юли – от 20 ч. до 6 ч. сутринта, ще се спира движението на всички моторни превозни средства по път II-99 Бургас – Царево, в участъка между пътен възел „Парк Росенец“ (при км 6+352) и пътен възел „Черноморец“ (при км 14+822). Ограничаването е необходимо, за да се монтира безапасно пешеходният надлез.

Строително-монтажните работи ще се изпълняват през нощта в началото на последната пълна седмица от юли в дните понеделник, вторник и сряда, когато трафикът не е много интензивен, в сравнение с края на работната седмица и през почивните дни. През нощта движението на превозните средства ще се пренасочва по обходни маршрути.

Надлезът ще е с два асансьора и ще е на мястото на пешеходната пътека при кръстовището за село Атия, с което ще се осигури безконфликтно и безопасно пресичане на пътното платно от всички пешеходци. А днес – 14 юли, около 17 ч. ще бъде пуснато движението по моста при разклона за Костенец, част от пътен възел „Мухово“ на магистрала „Тракия“.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт