728 x 90

Как в Канада попълват дупки на пътя (видео)

    Бригадите за авариен ремонт на пътищата обичайно се състоят минимум от 3 човека, а често и много повече. Използва се и голямо количество техника, която спира движението за определено време, което създава определени неудобства. В Канада с дупките се оправят по-различен начин. Машината Python 5000 Pothole Patcher на местната компания SuperiorRoads Solutions върши същата работа

    Бригадите за авариен ремонт на пътищата обичайно се състоят минимум от 3 човека, а често и много повече. Използва се и голямо количество техника, която спира движението за определено време, което създава определени неудобства.

    В Канада с дупките се оправят по-различен начин. Машината Python 5000 Pothole Patcher на местната компания SuperiorRoads Solutions върши същата работа само с оператор, който дори не напуска кабината и контролира целия процес с помощта на джойстик.

    Уникалната машина е снабдена с оборудване, което обхваща целия спектър от работата по ремонта на ямите по пътищата. Python 5000 Pothole Patcher обдухва дупката със силен поток въздух, за да отстрани праха и мърсотията, след това я засипва, изравнява и трамбова асфалта – нещо, което отнема само 2 минути.

    В контейнера зад кабината с оператора може да се побере до 5 тона асфалт. По време на транспортиране той се нагрява от газовете на отделителната система на двигателя.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт