728 x 90

Да снимаш собствената си катастрофа… (видео)

В речника на катаджиите има едно определение в стила на черния хумор за мотоциклетистите – "донори на органи". Тъй като байкърите обичат да се състезават не по писти, а по шосетата, особено по тези с идеално равен асфалт, те често провокират катастрофи с другите участници в пътното движение.Предлагаме ви материал, за който виновен за инцидента

В речника на катаджиите има едно определение в стила на черния хумор за мотоциклетистите – "донори на органи". Тъй като байкърите обичат да се състезават не по писти, а по шосетата, особено по тези с идеално равен асфалт, те често провокират катастрофи с другите участници в пътното движение.
Предлагаме ви материал, за който виновен за инцидента с мотор обаче е друг мотоциклетист. Авторът на видеото с никнейм Johnny5 пори с висока скорост виражите на шосе около Лос Анджелис върху спортния си байк Suzuki GSX-R. Всичко е добре докато насрещно движещият се мотоциклетист не занася и попада директно в катастрофата. За щастие, Johnny5 не е пострадал, но твърди, че двуколесното му возило вече не подлежи на възстановяване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт