728 x 90

Audi R8 изгоря на среща на супер коли (видео)

Parx Supercar Show 2013, провело се в Мумбай, Индия, взе своята скъпа жертва. За радост, не става дума за човешки живот, а за супер автомобил – Audi R8 изгоря пред погледа на десетките участници. Видео от инцидента можете да видите по-долу.Интересни са гледните точки на собственика на возилото – 23-годишният Бавеш Такар, който твърди, че

Parx Supercar Show 2013, провело се в Мумбай, Индия, взе своята скъпа жертва. За радост, не става дума за човешки живот, а за супер автомобил – Audi R8 изгоря пред погледа на десетките участници. Видео от инцидента можете да видите по-долу.
Интересни са гледните точки на собственика на возилото – 23-годишният Бавеш Такар, който твърди, че откакто го има не е правил никакви модификации по него, и производителят. Освен това, Такар казва, че седмица преди тузарското шоу в Мумбай колата е минала преглед в сервиз. От Audi, обаче, съобщиха, че, според тях, по R8-цата са извършвани различни корекции, които са довели до неприятната случка. Немците ще стартират собствено разследване и ще изкажат позицията си след намирането на достатъчно доказателства за правотата им.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт