728 x 90

Неопитен джигит уби себе си и още двама в Княжево снощи

Около 19.35 часа на 22 март лек автомобил BWM 540i със софийска регистрация, управляван от 20–годишен младеж, пътувал по бул. „Цар Борис III” в посока от Перник към София. БМВ-то навлязло в лентата за насрещно движение (ул.”Княжевска” към бул.”Н. Петков” и в района на № 240А) и се ударило в идващ насреща „Фолксваген Пасат” (със

Около 19.35 часа на 22 март лек автомобил BWM 540i със софийска регистрация, управляван от 20–годишен младеж, пътувал по бул. „Цар Борис III” в посока от Перник към София. БМВ-то навлязло в лентата за насрещно движение (ул.”Княжевска” към бул.”Н. Петков” и в района на № 240А) и се ударило в идващ насреща „Фолксваген Пасат” (със софийска регистрация), управляван от 65-годишен мъж. В резултат на сблъсъка пасатът се ударил в друг „Фолксваген” (с пернишка регистрация), управляван от 35-годишен мъж. При катастрофата на място са загинали водачът на БМВ-то и 18-годишният му спътник. По-късно, около 22.30 часа, 65-годишният мъж е починал в болница. Към момента продължава изясняването на обстоятелствата около възникването на трагичния инцидент.

20-годишният водач притежавал свидетелство за правоуправление от юни 2011 година, като до момента има съставени шест акта по ЗДвП – първият е още през 2011 г. за шофиране без книжка, следван от участие в ПТП заради неспазване на пътен знак. През миналата година му били съставени другите четири акта за нарушения на ЗДвП, едното от които – неправилно изпреварване. Като резултат младият шофьор останал с 12 контролни точки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт