728 x 90

Автомонтьор потроши кола за 650 000 евро

    Германски автомонтьор помля кола за 650 000 евро по време на пътни проби извън сервиза. Тук не става въпрос за някоя нова спортна машина, а за уникален екземпляр Mercedes-Benz 300SL, произведен през 1956 г., който минимум е оценен на тези пари. Младият бачкатор взел мерцедеса, след като участвал в ремонта, но тест-драйва му завършил в

    Германски автомонтьор помля кола за 650 000 евро по време на пътни проби извън сервиза. Тук не става въпрос за някоя нова спортна машина, а за уникален екземпляр Mercedes-Benz 300SL, произведен през 1956 г., който минимум е оценен на тези пари. Младият бачкатор взел мерцедеса, след като участвал в ремонта, но тест-драйва му завършил в канавката. Според полицията причината за катастрофата е несъобразена скорост от страна на водача.
    Mercedes-Benz 300SL е първият спортен автомобил на немската марка. Машината е снабдена с 3-литров двигател с мощност 215 к.с. Уникалната черта на този мерцедес са вратите, които се отварят нагоре като крилата на чайка. Външността на Mercedes-Benz 300SL послужи като основа по създаването на преди две години на супер колата Mercedes SLS AMG.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт