728 x 90

Lancia Ypsilon се изложи на краш-тестовете (видео)

Euro NCAP проведе последните за тази година краш-тестове на нови модели. Резултатите за някои са добри, за други – задоволителни, а най-лошо е представянето на обновения Lancia Ypsilon. Малкият италиански автомобил можа да регистрира само две звезди от общо пет в общия рейтинг за безопасност. Причината за това е доста слабото представяне по много различни

Euro NCAP проведе последните за тази година краш-тестове на нови модели. Резултатите за някои са добри, за други – задоволителни, а най-лошо е представянето на обновения Lancia Ypsilon.

Малкият италиански автомобил можа да регистрира само две звезди от общо пет в общия рейтинг за безопасност. Причината за това е доста слабото представяне по много различни критерии. Освен това, в края на теста автомобилът се самоподпалва, благодарение на късо съединение от батерията.

Сред отличниците са моделите BMW X1, Lexus RX, Mercedes-Benz GLC, Infiniti Q30, Jaguar XE, Jaguar XF, Opel/Vauxhall Astra, Kia Sportage, Kia Optima, Renault Megane и Renault Talisman, а Nissan Navara и MINI Clubman заслужиха по четири звезди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт