728 x 90

Топ 5 на най-ужасяващите катастрофи тази седмица (видео)

Предлагаме ви кадри от пет от най-ужасяващите катастрофи, заснети по всички краища на света тази седмица. Първият клип е от ужасяващ удар между бус и камион край Санкт Петербург, които се запалват, но в крайна сметка всички остават живи. Във второто видео се вижда защо пилицията в Бруклин арестува 20-годишен мъж, който краде SUV,а след

Предлагаме ви кадри от пет от най-ужасяващите катастрофи, заснети по всички краища на света тази седмица. Първият клип е от ужасяващ удар между бус и камион край Санкт Петербург, които се запалват, но в крайна сметка всички остават живи.

Във второто видео се вижда защо пилицията в Бруклин арестува 20-годишен мъж, който краде SUV,а след това удря друга кола и пешеходка с кучето й. В резултат на катастрофата 52-годишната жена е със счупени крака, а кучето е убито. В третото видео може да видите невероятния късмет на колоездач, който е влачен в продължение на 10 метра от огромен камион и въпреки това оцелява.

Друг мотоциклетист също е жив, но с много счупвания в болница, след като се опитва да заобиколи дама с мотопед, но се нацелва челно в огромен джип. За разведряване на завършваме с комична (не и за собственика на колата) случка на дърпане на автомобил от огромна яма с вода.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт