728 x 90

Джигит с BMW упражнява дрифт на голям столичен булевард (видео)

Една от най-активните групи в социалните мрежи и в YouTube – "Срещу Джигитите", ни "зарадва" с още едно видео, показващо нагледно вредните навици на част от българските шофьори. В клипчето по-долу можете да видите автомобил BMW 3-та Серия с регистрационен номер CA2829HA, който умишлено и съвсем не по правилата преминава няколко пъти кръстовище на бул. Копенхаген, между

Една от най-активните групи в социалните мрежи и в YouTube – "Срещу Джигитите", ни "зарадва" с още едно видео, показващо нагледно вредните навици на част от българските шофьори.

В клипчето по-долу можете да видите автомобил BMW 3-та Серия с регистрационен номер CA2829HA, който умишлено и съвсем не по правилата преминава няколко пъти кръстовище на бул. Копенхаген, между ул. Обиколна и Цариградско шосе. Случката се разиграва на 13.06 между 20:45-21:10 часа.

Не сме тук, за да съдим този или онзи, но лесно откриваме поне една дузина нарушения – преминаване на червен светофар (няколко пъти), шофиране в насрещната лента, спиране на пешеходна пътека, връщане в кръстовище на заден ход, създаване на предпоставки за ПТП и много други.

Коментарите оставяме на вас, а фактът, че опитите за дрифт са повече от посредствени, може би дават ясна представа за целта на цялото занятие.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт