728 x 90

Разбиха рядък Ford RS200 на Фестивала на Скоростта (видео)

    Фестивалът на Скоростта в Гуудууд (Goodwood Festival of Speed) е известен с това, че всяка година взима жертви. За радост, тук не става дума за човешки животи, а за редки коли, които биват разбивани по трасето. Една от първите катастрофи за тази година е вече факт – рядък състезателен Ford RS200 не успя да вземе

    Фестивалът на Скоростта в Гуудууд (Goodwood Festival of Speed) е известен с това, че всяка година взима жертви. За радост, тук не става дума за човешки животи, а за редки коли, които биват разбивани по трасето.

    Една от първите катастрофи за тази година е вече факт – рядък състезателен Ford RS200 не успя да вземе един от завоите и се вряза в защитните преграждения.

    По информация на организаторите, няма пострадали при инцидента, но возилото е с доста големи щети. Шофьорът на колата обяснява във ФБ страницата си, че причината за катастрофата са блокиралите спирачки.

    По неговите думи, пораженията са основно по външната част на автомобила и той и механиците му ще се опитат да върнат колата на трасето още по-късно днес.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт