728 x 90

Потресаващо видео от аварийната лента на магистрала "Тракия"

Читател на autoclub.bg ни прати поредното видео, запечатало безумното шофиране през уикенда по автомагистрала "Тракия" по аварийната лента. Натовареният трафик и дъжда доведоха до една дузина катастрофи на аутобана. В една от тях беемве "петица" се заби в линейка в най-дясната лента, която оказваше помощ на пострадали при катастрофа. В друг случай, пак на "Тракия"

Читател на autoclub.bg ни прати поредното видео, запечатало безумното шофиране през уикенда по автомагистрала "Тракия" по аварийната лента. Натовареният трафик и дъжда доведоха до една дузина катастрофи на аутобана. В една от тях беемве "петица" се заби в линейка в най-дясната лента, която оказваше помощ на пострадали при катастрофа.

В друг случай, пак на "Тракия" в неделя вечерта, в аварийната лента, се е движил лек автомобил BMW 320, управляван от 40-годишен мъж от София. На 190-ия километър, на входа на паркинг за почивка, той застига влизащ в паркинга лек автомобил "Бентли Континентал", управляван от 31- годишен мъж от Бели Искър и го удря в задната дясна част.

Вследствие на удара бентлито се завърта и навлиза в отводнителна канавка. Шофьорът на беемвето е получил фрактура на носа. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила алкохол в издишания въздух на водача на бентлитото и 0.79 промила за 40-годишния софиянец.

Двамата водачи са тествани и за употреба на упойващи вещества, като пробата на пийналия водач е положитена за кокаин. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт