728 x 90

Шотландският актьор Джерард Бътлър катастрофира с мотор

Шотландскията актьор Джерард Бътлър катастрофира със своя мотоциклет в Лос Анджелис. По предварителни данни, неизвестен автомобил е засякъл холивудската кино звезда и е предизвикал инцидента, съобщи TMZ. В резултат на ПТП-то Бътлър е получил наранявания и постъпил в болница. Животът му е извън опасност и актьорът е напуснал болничното заведение, въпреки многобройните синини и охлузвания.

Шотландскията актьор Джерард Бътлър катастрофира със своя мотоциклет в Лос Анджелис. По предварителни данни, неизвестен автомобил е засякъл холивудската кино звезда и е предизвикал инцидента, съобщи TMZ.

В резултат на ПТП-то Бътлър е получил наранявания и постъпил в болница. Животът му е извън опасност и актьорът е напуснал болничното заведение, въпреки многобройните синини и охлузвания.

Джерард Бътлър няма счупвания и това ще му позволи да вземе участие на червения килим за премиерата тази седмица на филма "Геобуря" – режисьорски дебют на Дийн Девлин (сценарист, „Денят на независимостта“). В напрегнатия трилър Бътлър е в ролята на Джейк Лоусън, учен, който заедно със своя брат Макс, изигран от Стърджис, е натоварен с отстраняването на повредата в мрежата от спътници.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт