728 x 90

Сръчен руснак възстановява напълно смазан Mercedes C300 (снимки и видео)

Артур Тусик е познато име на българските фенове на автомобили. Той е руски майстор, който се занимава със силно ударени и доста скъпи автомобили. В ново негово видео можем да видим пълното възстановяване на сериозно ударен Mercedes-Benz C300, който се връща към първоначалния си блясък след около десетина дни усърдна работа. Процесът започва с изрязване

Артур Тусик е познато име на българските фенове на автомобили. Той е руски майстор, който се занимава със силно ударени и доста скъпи автомобили.

В ново негово видео можем да видим пълното възстановяване на сериозно ударен Mercedes-Benz C300, който се връща към първоначалния си блясък след около десетина дни усърдна работа.

Процесът започва с изрязване на покрива, за да се отвори по-добър достъп до страничните колонки, които трябва да бъдат върнати на мястото си след сериозния удар. След като тази процедура е завършена, покривът е върнат на мястото си.

Следва прецизно наместване под лазерен контрол на вратите и арките на калниците, след което започва финалното сглобяване на вече изправените елементи. След това, логично, машината преминава обработка за боядисване и получава финалните си щрихи – елементи като решетки и фарове в последната сглобка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт