728 x 90

Струва ли си възстановяването този Lexus LC500, ударен от градушка?

    Ако търсите интересна и перспективна инвестиция в автомобилната сфера, то ние имаме предложение за вас. Този ударен от градушка Lexus LC500 се продава на търг в САЩ, като цената му е доста примамлива. Към момента, няма наддали за японското спортно купе, като стартовата му цена в този вид е относително скромните 10 000 долара. По

    Ако търсите интересна и перспективна инвестиция в автомобилната сфера, то ние имаме предложение за вас. Този ударен от градушка Lexus LC500 се продава на търг в САЩ, като цената му е доста примамлива.

    Към момента, няма наддали за японското спортно купе, като стартовата му цена в този вид е относително скромните 10 000 долара. По оценка на експертите от Copart, реалната стойност на машината е над 90 000 долара.

    Снимките показват, че щетите по екстериора на колата всъщност не са кой знае колко значими. Най-вероятно, срещу няколко хиляди лева, професионалисти от сферата на авто репаратурата ще върнат колата към оригиналния й блясък.

    За евентуална следваща продажба доста ще спомогнат два фактора. Първият е, че LC500 е все още много нов автомобил и на вторичния пазар почти не се откриват екземпляри от него. Освен това, само 20-те хиляди километра на точно този LC500 го правят почти напълно нов механично.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт