728 x 90

Нелепа полицейска гонка в Украйна (видео)

Видеозапис със забавен инцидент беше публикуван от украински потребител на фейсбук. Във видеото се вижда как два автомобила – полицейски и сребриста "Лада", подхождат към кръгово кръстовище, където се извършват ремонтни работи. Следват поредица от комични събития. Първо, катаджиите не могат да вземат завоя и се удрят в "островчето". След това ладата, чудно защо, продължава

Видеозапис със забавен инцидент беше публикуван от украински потребител на фейсбук. Във видеото се вижда как два автомобила – полицейски и сребриста "Лада", подхождат към кръгово кръстовище, където се извършват ремонтни работи.

Следват поредица от комични събития. Първо, катаджиите не могат да вземат завоя и се удрят в "островчето". След това ладата, чудно защо, продължава да се върти в кръг, а полицаите се опитват с неадекватни действия да я спрат – чупят прозорец на колата, стрелят по нея (въпреки многото зяпачи) и т.н.

Въобще картинката изглежда като от смешните кийстоунски полицейски преследвания от зората на нямото кино. Все пак шофьорът-нарушител е задържан по-късно. И това е отразено във фейсбук, където се появяват кадри с жената, управлявала автомобила под въздействието на наркотик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт