728 x 90

Как се ремонтира смазано BMW 7-Series за 10 дни (видео)

    Добре познатият ни руски механик Артур Тусик се завръща с ново видео, в което обръща сериозно внимание на доста сериозно катастрофирал екземпляр BMW 7-Series.  Машината се нуждае от смяна на всички детайли от лявата страница, като щети има и по елементите от конструкцията на купето. След като разглобява колата, Тусик прави необходимите заварки и сменя

    Добре познатият ни руски механик Артур Тусик се завръща с ново видео, в което обръща сериозно внимание на доста сериозно катастрофирал екземпляр BMW 7-Series. 

    Машината се нуждае от смяна на всички детайли от лявата страница, като щети има и по елементите от конструкцията на купето. След като разглобява колата, Тусик прави необходимите заварки и сменя част от носещата конструкция на задния калник.

    Следва напасване на фугите спрямо вратите и капака на багажника, след което идва ред на финалното заваряване на детайлите. Предният капак има доста по-малко щети, но е алуминиев и се нуждае от предварително нагряване преди работи.

    В крайна сметка, след 10 дни усилена работа, машината е в заводски вид и е готова да се върне на пътя. Работата по купето отнема 5 дни, а в останалите 5 колата се подготвя за боядисване.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт