728 x 90

19-годишна заклещи главата си в ауспух

Понякога се случват необясними неща или по-скоро необясними глупости, като тази случка, в която главната роля е на 19-годишно момиче от Минесота, което успя да заклещи главата си в автомобилен ауспух и прекара 45 минути в това неудобно положение, докато накрая не беше спасена от екип сръчни пожарникари. Въпросната дама – Кейтлин Стром била на

Понякога се случват необясними неща или по-скоро необясними глупости, като тази случка, в която главната роля е на 19-годишно момиче от Минесота, което успя да заклещи главата си в автомобилен ауспух и прекара 45 минути в това неудобно положение, докато накрая не беше спасена от екип сръчни пожарникари.

Въпросната дама – Кейтлин Стром била на музикален фестивал в Уинстед, близо до Минеаполис, където явно питиетата са й дошли в повече, тъй като стигнала до идеята да си напъха главата в ауспуха на паркирания наблизо пикап.

Естествено, глупавата идея на Кейтлин била улеснена от тунинг ауспуховата система на колата, но секунди по-късно установила, че не може сама да си измъкне главата. И се наложило да чака пожарникарите.

„Забавлявахме се на фестивала и аз видях този огромен ауспух, като си казах, че е толкова голям, че сигурно мога да си пъхна главата в него. И веднага пробвах да го направя”, разказа след инцидента Кейтлин. А в този случай пиянската логика е неоспорима.

Естествено, цялата тази безумна случка е била заснета от друг посетител на фестивала и Кейтлин за една нощ се превърна в интернет сензация. После обаче полицията я глоби за употреба на алкохол преди да е навършила възраст да има право на това, а организаторите на фестивала анулирали билета й.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт