728 x 90

Opel Astra се заби в светофар с висока скорост в близост до центъра на София (видео)

Ужасяваща катастрофа заснеха охранителни камери в района на метростанция "Жолио Кюри" в София. От кадрите виждаме автомобил Opel Astra, движещ се с много над ограничението, да губи контрол на почти права отсечка. Следва страничен сблъсък със стълб на светофар. От видеото не става ясно точно с каква скорост се движи машината, но можем да редположим,

Ужасяваща катастрофа заснеха охранителни камери в района на метростанция "Жолио Кюри" в София. От кадрите виждаме автомобил Opel Astra, движещ се с много над ограничението, да губи контрол на почти права отсечка. Следва страничен сблъсък със стълб на светофар.

От видеото не става ясно точно с каква скорост се движи машината, но можем да редположим, че тя е над 100 км/ч. Причината за загуба на контрол върху автомобила също не е ясна, тъй като отсечката има съвсем лек ляв завой.

В описанието на видеото разбираме, че катастрофата е станала през нощта на 3-ти срещу 4-ти октомври, като най-вероятно часът е след два полунощ.

Снимки от Facebook групата "Забелязано в София" показват състоянието на автомобила на сутринта на 4-ти октомври. Можем само да се надяваме шофьорът и неговите спътници, ако е имало такива, да са се разминали без сериозни наранявания.

Впечатление прави бързата намеса на бърза помощ. Линейка се появява на мястото на катастрофата около пет минути след инцидента.

Снимки: Забелязано в София

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт