728 x 90

Бихте ли карали възстановено след удар BMW X5? (видео)

    На вторичния автомобилен пазар, особено в по-бедните страни от Източна Европа, не е рядко срещано явление да видим възстановена след удар кола пусната в повторна продажба. Това не е задължително опасен автомобил, стига ремонтът да е извършен по правилния начин. Едно от доста известните с ремонта на ударени скъпи машини имена в Русия е това

    На вторичния автомобилен пазар, особено в по-бедните страни от Източна Европа, не е рядко срещано явление да видим възстановена след удар кола пусната в повторна продажба. Това не е задължително опасен автомобил, стига ремонтът да е извършен по правилния начин.

    Едно от доста известните с ремонта на ударени скъпи машини имена в Русия е това на Артур Тусик, който управлява YouTube канал, където документира процеса по възстановяване.

    В ново видео виждаме работата му по BMW X5 от трето поколение, което е претърпяло челен удар. Ремонтът на окачването е извършено от самия собственик, а Тусик се захваща с поправката на засегнатите А-колона и предница на премиум джипката.

    Както се вижда от видеото, за опитен майстор като Тусик ремонтът не изглежда труден и отнема само три дни. След още четири дни в бояджийното, машината е готова да се върне на пътя.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт