728 x 90

Да излетиш с ферари в океана, защото "Исус ти е наредил" (видео)

    48-годишният Джеймс А. Мучиачио-младши, който влезе в морето със скъпото си Ферари в края на годината, обяви защо го е направил. Противно на очакванията, Джеймс не е изгубил контрол над синьото Ferrari 360 Modena на пристанището в Палм Бийч. Американецът влетя с мръсна газ във водата с ферарито, защото "Исус каза така", съобщава CBS12 News.

    48-годишният Джеймс А. Мучиачио-младши, който влезе в морето със скъпото си Ферари в края на годината, обяви защо го е направил.

    Противно на очакванията, Джеймс не е изгубил контрол над синьото Ferrari 360 Modena на пристанището в Палм Бийч. Американецът влетя с мръсна газ във водата с ферарито, защото "Исус каза така", съобщава CBS12 News. Камерите улавят момента на потапяне в океана, както и процедурата по изваждане на автомобила от дъното.

    По-рано полицията обяви, че патрул е забелязал неподходящо паркиранта кола на док. Полицаите направили забележка на собственика, който веднага се извинил и седнал зад волана. Но вместо да тръгне по пътя си, той засилил ферарито с мръсна газ към океана.

    "Парите ще станат незначителни след два дни", обяснил Джеймс на слисаните пожарникари, които го извадили от колата. В полицейския доклад се казва, че Джеймс не е бил под влиянието на опиати.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт