728 x 90

Крадци задигнаха Golf GTI и го разбиха още на тръгване

    Кражбите на коли продължават да са заплаха за обществото дори и в Германия. Там обаче под прицел са чисто новите автомобили, които все още дори не са доставени до своите собственици. Такъв е и случаят с този бял Volkswagen Golf GTI, който виждате на снимката по-горе. Той е откраднат от ЖП кара в близост до

    Кражбите на коли продължават да са заплаха за обществото дори и в Германия. Там обаче под прицел са чисто новите автомобили, които все още дори не са доставени до своите собственици.

    Такъв е и случаят с този бял Volkswagen Golf GTI, който виждате на снимката по-горе. Той е откраднат от ЖП кара в близост до Мюнхен преди около пет дни.

    За съжаление на крадците, техният опит се оказва доста нескопосан. Колата е натоварена заедно с други нови машини на вагон – GTI-ката е отключена и запалена успешно, но нещо по маневрата при сваляне се обърква и колата пропада.

    Според доклад на местната полиция, за целта е използвана самоделна рампа, която изглежда не е имала най-подходящия дизайн. След проваления опит, крадците все пак открадват навигационните системи на два други автомобила, за да не си тръгнат с празни ръце.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт